Turkse Hamam

€ 30,00

Turkse Hamam

€ 30,00

Als u Turkije bezoekt is de Hamam toch wel een van de eerste dingen waar u aan denkt. Sauna, stoombad, jakuzzi, scrub, zeepbehandeling en afsluiten met een heerlijke massage. 

Een boot tocht geheel verzorgd langs de kust van Marmaris met diverste stops en een bezoek aan Icmeler met leuke winkeltjes en terrasjes. Iclusief eten en soft drankjes en vervoer van en naar het hotel.

Een dagje glijden, zwemmen en waterpret in het Kusadasi. Leuk voor jong en oud. (let wel op dat sommige glijbanen alleen gebruikt mogen worden voor kinderen voor 12 jaar en ouder)

Meebrengen: Zonnebrand, zwemkleding en handdoek.

LET OP,  er mogen geen drankjes of eten mee genomen worden.

Jeep Safari

€ 35,00

Jeep Safari

€ 35,00

Onze jeep safari langs pittoreske dorpjes en door de Taurus mountains is zeker een avontuurlijke ervaring. Met een stop langs de rivier om daar te lunchen en te zwemmen. Een geweldige dag inclusief vervoer en lunch.

Quad safari

€ 35,00

Quad safari

€ 35,00

Een geweldig avontuur deze quad safari met een aantal stops om van het uitzicht te genieten, 2 uur durend en er kan gekozen worden tussen de ochtend, middag of avond, tenzij het al vol is natuurlijk, dus boek op tijd.

 

Dalyan Boottrip

€ 35,00

Dalyan Boottrip

€ 35,00

Geniet een dag van de natuur en cultuur op deze boot trip in Dalyan. We varen langs Koning Kausus, een stop om te zwemmen en een modderbad te nemen en schildpadden zijn hier altijd wel te vinden. Een super leuke dag trip.