Onze Trips speciaal voor u aangeboden met gidsen die proberen uw vakantie nog leuker te maken. Natuurlijk kan er ten alle tijden contact opgenomen worden voor vragen of opmerkingen. Bekijk de details en vul de datum in van de door u gekozen Trip.

Geheel prive door ons verzorgd en het meest gekozen door onze klanten is deze Luxor excursie met gids gewenst in uw eigen taal naar keuze. We bezoeken De vallei der koningen, Memnon, Hatsjepsoet Tempel en de karnak Tempel, een dag vol cultuur en historie. De trip is inclusief prive vervoer, prive gids, lunch en entreegeld. Er kan ter plaatse nog een boot tocht over de Nijl of een koetstocht door de stad bij geboekt worden. Er kan natuurlijk ook een 2 daagse trip van gemaakt worden, met dan nog extra het oude Thebe en in de avond kan er een lichtshow bij geboekt worden. Inclusief overnachting. Heeft u alles al gezien, vraag dan even naar de alternatieven zoals bv Aswan of een Cruise, de mogelijkheden zijn oneindig.

Geheel prive door ons verzorgd en het meest gekozen door onze klanten is deze Cairo excursie met gids gewenst in uw eigen taal naar keuze. We bezoeken de piramides, de sfinx en het beroemde museum. een dag vol cultuur en historie. De trip is inclusief prive vervoer, prive gids, lunch en entreegeld. Het kan ook per vliegtuig, wat natuurlijk een lange rit scheelt.

Onze trip dolfijnen zwemmen op open zee met een aantal stops om te kunnen snorkelen op een grote jacht met groot zonnedek is erg populair. De excursie is inclusief snorkelmateriaal, lunch en vervoer van en naar het hotel.

Onze trip naar Paradise eiland met een aantal stops om te kunnen snorkelen en een bezoek aan Paradise eiland op een grote jacht met groot zonnedek is erg populair. De excursie is inclusief snorkelmateriaal, lunch en vervoer van en naar het hotel.

Safari Trips

€ 35,00

Safari Trips

€ 35,00

Voor de Avonturiers onder ons hebben wij deze excursie samengesteld.Super excursie Safari naar het dorp waar de bedoeien leven.Jeep, Quad, Nationaal park, kamelen, Bbq en show. Er kan ook gekozen worden voor een hele dag met alleen de quad.

Ook is het mogelijk om Quad of buggy te rijden in een ochtend of bij zonsondergang naar het bedoeiendorp en een klein ritje op een kameel, de buggy is verder hetzelfde programma.

 

Wilt u liever niet met een boot op pad, dan kan er gekozen worden voor deze excursie naar Sharm El Naga, waar je direct vanuit het strand een geweldig rif kunt vinden, met de mooiste kleuren vissen.

Lunch, soft drank, vervoer en snorkel materiaal inbegrepen.

Dagtrip Duiken

€ 60,00

Dagtrip Duiken

€ 60,00

Bent u ervaren of onervaren, duiken in de Rode Zee is toch wel een van de populairste ervaringen. Wilt u het eens uit proberen zonder ervaring, dat is ook geen probleem, de duik instructeur zal met u samen gaan duiken en u alles tot in de puntjes uitleggen. De minimale leeftijd is 12 jaar.

Glasbodemboot

€ 20,00

Glasbodemboot

€ 20,00

Wilt u ook de kleinste kinderen laten genieten van de Rode Zee dan is de glasbodemboot een goede optie. Ook is er een mogelijkheid om te snorkelen tijdens deze trip. Het is een korte trip van 2 uurtjes, waardoor je toch het moois van de Rode Zee kunt bekijken. 

Inclusief Vervoer van en naar het hotel en evt. snorkelmateriaal.

Duikboot

€ 45,00

Duikboot

€ 45,00

Voor een spectactulaire trip is de duikboot zeker een aanrader, een 3 uur durende trip langs het mooie rif en allerlei vissen in alle kleuren en maten. 

Inclusief Vervoer van en naar het hotel

Altijd al eens willen zwemmen met dolfijnen, dan is dit bij ons mogelijk in het zwembad, het duurt ongeveer 10 minuten en er word met ze gespeeld en gezwommen. Inclusief vervoer