Als u Turkije bezoekt is de Hamam toch wel een van de eerste dingen waar u aan denkt. Sauna, stoombad, jakuzzi, scrub, zeepbehandeling en afsluiten met een heerlijke massage. 

Onze jeep safari langs pittoreske dorpjes en door de Samos mountains is zeker een avontuurlijke ervaring. Met diverse stops bij een oud klooster, bij mooie uitzichten en onderweg langs het mooie landschap lunchen, daarna zullen we nog een stop maken langs het strand, waar er vrije tijd is om te zwemmen. Een geweldige dag inclusief vervoer en lunch en drinken tijdens de lunch.

Meebrengen: Grote zonnebril, zonnebrand, handdoek, badkleding en eventueel drinken.

Een geweldig avontuur deze quad safari met een aantal stops om van het uitzicht te genieten, 2 uur durend door het ruige landschap en langs de zee over het strand. Er kan gekozen worden tussen de ochtend, middag of avond, tenzij het al vol is natuurlijk, dus boek op tijd.

 

Boot tocht Kusadasi

€ 25,00

Boot tocht Kusadasi

€ 25,00

Een boot tocht geheel verzorgd langs de kust van Kusadasi met diverste stops. Iclusief eten, soft drankjes tijdens de lunch en vervoer van en naar het hotel.

Meebrengen: Zonnebrand, zwemkleding en handdoek

Paardrijden op wel een heel speciale manier door de bergen en zelfs zwemmen met de paarden en langs het strand, een geweldige ervaring, ook voor onervaren ruiters.

Meebrengen: Zonnebrand, makkelijke schoenen, kleding die vuil mag worden, zonnebril en eventueel wat te drinken.

Een dagje naar het Griekse eiland Samos, waar u de vrije tijd heeft om dit geweldige eilandje te bekijken. Bij ons is de havenbelasting al inbegrepen.

Meebrengen: Paspoort, zonnebrand, zwemkleding, handdoek, geld en eventueel wat te drinken.

Een dagje glijden, zwemmen en waterpret in het Kusadasi. Leuk voor jong en oud. (let wel op dat sommige glijbanen alleen gebruikt mogen worden voor kinderen voor 12 jaar en ouder)

Meebrengen: Zonnebrand, zwemkleding en handdoek.

LET OP,  er mogen geen drankjes of eten mee genomen worden.