Gastenboek

74 gedachten over “Gastenboek

 1. Hallo!
  We hadden echt een fantastische tijd in Egypte! Dit vooral dankzij de excursies die we via jullie boekten! Alles was steeds tip top in orde! De excursies zijn mooi verzorgd en we hadden steeds een goede gids!
  Bedankt!

 2. Onze vakantie in Egypte was super!!!
  Hele leuke tripjes gehad die Kamal & Denise hebben geregeld! Was perfect geregeld! Wij komen zeker terug!!

  Kevin & Naomi

 3. We hebben genoten van de boottocht vorige week. Onze jongens vonden het prachtig om voor het eerst een echte duik te maken. En samen met een ervaren instructeur geeft een veilig gevoel. Ook prima geregeld om van te voren even een proefduik te maken. Dan kun je vertrouwd raken met de situatie onder water. Zeker voor herhaling vatbaar.

 4. Wij zijn met de boot naar Giftun eiland geweest en dat was super. Onze gids, Kamal, was zeer grappig! Het eten aan boord was heel lekker,we hebben fijn gesnorkeld en enorm genoten. Wat moet een mens nog meer hebben? 🙂 

 5. Hoi Denise en Kamal,
  Graag willen wij jullie nog hartelijk danken voor de gezellige dag die wij hebben gehad. Het mooiste van alles was natuurlijk toch de dolfijnen die zo dicht langs de boot zwommen. Om zoveel dolfijnen zo dicht bij in de vrije natuur te zien is toch fantastisch! Ook het snorkelen met Kamal was leuk. Mooie rotsvis gezien die overigens erg giftig is. Kinderen vonden het een geweldige ervaring. Volgende keer zeker weer !

 6. Hey Denise en Kamal,

  Bedankt voor de leuke excursie naar Sharm el Naga!  Het was echt super!!!  Wij hebben er van genoten!  Als wij volgend jaar terug komen boeken we alvast terug onze excursies bij jullie!
  Ook de moskee was voor ons een leuke ervaring!  Dikke dank je wel!  Tot volgend jaar!
  Annemie

 7. Hoi Denise en Kamal,
  Graag willen wij jullie nog hartelijk danken voor de gezellige dag die wij hebben gehad in de herfstvakantie.
  Het boottochtje op zoek naar de dolfijnen en lekker snorkelen het was in 1 woord HEERLIJK.
  Ook de excursie naar de piramide’s en de sfinx waren leuk.   Volgende keer zeker weer !
  We wensen jullie nog veel geluk en veel succes met het organiseren van de excursie’s.:-)

 8. Hi Denise & Kamal,

  bedankt voor de toffe dag naar het Dolphin House!
  Was echt supertof, hele leuke en gezellig dag geweest, lekker gegeten, gezont en met de dolfijn gezwommen! Echt top geregeld 😀
  Jullie zien ons zeker terug, en succes met de excursies 😀

  Ron & Michelle

 9. Hoi Denise en Kimo,
  Ondanks dat enkel Kimo onze excursies deed omdat je jammer genoeg naar NL moest,was het heel geslaagd!
  Heerlijk gesnorkeld en naar Giftun Island geweest,natuurlijk ook fijn gekletst.Omdat we wat fysieke mankementen hadden willen we andere excursies in juni 2012 doen;maar de tour in Hurghada was ook onvergetelijk!Vervolgens zijn we nog een 2e keer de stad ingedoken om souveniers te kopen en natuurlijk richting Orange Café gegaan.Die Kimo,het leek wel een bodygard,niemand viel ons lastig!
  Alles was in ëén woord gewéldig en tot in de puntjes geregeld!
  Alleen miste ik wel een dame in het gezelschap,dus dat doen we de volgende keer hoor!Heel veel lieve groeten van Albert en Lutgar:-)

 10. Hey Kamal,

  Wij willen je nogmaals bedanken voor de 2 super leuke excursies die je met ons gemaakt hebt! De prive-glasboot tour was erg leuk en zeker aan te raden voor iedereen. Ook de tour door het oude en nieuwe Hurghada was interessant, zijn nog een keer terug geweest naar het nieuwe Hurghada. Wij kunnen iedereen aanbevelen om met Kamal en zijn mensen excursies te doen!

 11. Hoi Kamal en Denise,

  Wij denken nog elke dag met heimwee terug aan de vakantie in Hurghada, mede door de super leuke excursies!! We hebben de jeep safari gedaan en zijn naar giftun eiland geweest.. Jeep Safari was super, erg gelachen met kamal en leuk om zoveel verschillende dingen te doen op een dag. Giftun eiland was ook geweldig.. Eerst genorkeld en prachtige vissen gezien en daarna lekke relaxen op een bounty eiland. Ik hoop tot volgend jaar!!

 12. Hoi, wat hebben we genoten in Egypte. Veel dolfijnen gezien, met ze gezwommen, prachtig rif en koraal. Wat een super service geven jullie. We zijn blij met jullie! We vertellen het verder…

  Groetjes,

  Rob en Bonnette

 13. Hoi Kimo
  Bedankt voor jullie inzet. De geboekte excursies waren prima georganiseerd. We hebben er van genoten. Een week is eigenlijk te kort, want we hadden nog wel meer uitstapjes bij jullie willen boeken, maar wat in het vat zit verzuurt niet Nogmaals bedankt voor de gezellige avond na de excursie waarbij we lekker met de dolfijnen hebben kunnen zwemmen. Niet geboekt, maar lekker spontaan een avondje uitgaan met elkaar. Heerlijk, daarom steken jullie met kop en schouders uit boven andere organisatoren. We komen zeker bij jullie terug.
  Groetjes
  Sylvia en Willem

 14. Hoi Kamal,

  Wat hebben wij genoten van de vakantie. Leuk, de excursies!

  En de dolfijnen die we hebben gezien tijdens Dolphin House, wat was dat gaaf. Zelfs met ze kunnen zwemmen.
  Goede begeleiding gehad in het snorkelen, niet eerder gedaan en in een half uur kon ik (Rose) helemaal mee in de groep, thanks Kimo!

  Bedankt voor alle gezelligheid en jullie adviezen over veiligheid.. twee dames van 19 in Egypte, toch nog Hurghada by night kunnen zien.. onder begeleiding van jullie en met de andere gezellige Nederlanders! Een lekkere frikandel speciaal in de Orange Bar en een een cocktail in Papa’s!

  Bedankt voor alle gezelligheid en mooie momenten die we hebben mee kunnen maken mede dankzij de excursies. We zullen dit/jullie niet vergeten!
  Wanneer er iemand naar Egypte gaat zullen we complete travel zeker aanraden.

  Bedankt!!

  Groetjes Nathalie en Rose

 15. Hallo  Kamal

  Mede dankzij jullie excursies hebben we een hele fijne vakantie gehad met ons hele gezin!
  De excursie naar Luxor was erg mooi en we haddn een goede gids die heel veel vertelde over het oude Egypte maar ook over het gewone leven en de gewoontes van het Egypte van nu!
  De snorkeltocht en het bezoek aan het eiland was ook erg leuk
  en omdat wij met 10 personen waren hebben we bijna een privéfilm van die hele dag!
  Het was superleuk,bedankt!
  🙂

 16. hallo kimo en denise !
  ik vind het echt heel jammer dat we van de zomer niet naar jullie toe komen !
  ik mis egypte en kimo echt heel erg.
  het was elk jaar echt een super vakantie !
  en ik hoop jou volgend jaar weer te zien .
  word vast net zo leuk als voorafgaande jaren.
  ook echt heel leuk dat de foto van mij en jimmy op jullie site staat !

  groetjes van ons allemaal !
  dikke kus en tot snel:-)

  mike de ridder

 17. Hoi,  Kamal en Denise!!
  Wij willen allereerst jullie bedanken, mede door jullie was het een topvakantie,en de excursies die wij hebben gedaan zoals de discovery,paradise eiland,safari,daar zijn we behandeld als vip door kamal in 1 woord geweldig.
  Wij hebben ook genoten van de stadstoer met jullie hierdoor zijn we weer een ervaring rijker,zo ook het zwemmen met de dolfijnen en het snorkelen met kamal hij zorgt dat je de mooiste plekjes te zien krijg,dus kamal verdiend echt een pluim van ons en wij zullen zeker nog een keer terug komen.wat wij ook  heel plezierig hebben gevonden was dat we steeds met een kleine groep waren de grootste groep bestond uit 8 personen,dit in tegenstelling met een grote organisatie waar je met bussen vol aankomt bij een excursie.
  Wij zullen jullie overal aanraden waar mogelijk is dit is wel het minste wat wij kunnen doen

  Veel liefs,
  Ton,Louisa,Michel,jenn.

  :-):-)

 18. Prima verzorgde trip naar Dolphin House, dus we zijn blij dat we dit geregeld hadden vanuit NL.
  Jammer genoeg kon de master himself Kamal door omstandigheden niet mee, maar ook Denise is een prima reisleider en goed gezelschap!
  Eerste keer Egypte was top; maar dit maakte onze reis wel echt af: zeker 3X dolfijnen gezien en een heerlijke dag op zee.
  Bedankt vanuit het thuisfront en wie weet tot ziens 🙂

 19. Denise en Kamal,

  Super bedankt voor alle mooie ervaringen. Vooral de dolfijnentrip was echt super! Een ervaring om nooit te vergeten. Maar ook de hammam is echt een aanrader, lekker ontspannen. Ook het strandritje te paard was heerlijk! Bedankt en heel veel succes in Eypte. We zullen jullie hier zeker aanraden !

  Groetjes

 20. Denise en Kamal,
  Hier even mijn bericht over onze heerlijke vakantie in het mooie en warme Hurghada.  We hebben het heel goed naar onze zin gehad en dat is mede gelukt door jullie inzet.  We hebben 3 excursies gemaakt en daarover het volgende;
  Meteen de eerste dag naar de Hamam gegaan, met de taxi gebracht en toen nog een klein stukje lopen. Boven een kapsalon is een hele nette Hamam, alles werd netjes verteld en we werden heerlijk in de watten gelegd. Deze behandeling kan ik echt iedereen aanraden.  Na afloop hadden we nog een keuze voor een pedicure behandeling, maar omdat we met 4 personen waren ging daar te veel tijd in zitten (kosten 20 euro per persoon) Toen nog iets te drinken gekregen en weer netjes bij het hotel met een taxi afgezet.
  Toen een reis met 4 personen naar Luxor geboekt, we werden al heel vroeg opgehaald en moesten eerst 2,5 uur andere hotels langs om iedereen op te halen. Daarom kan ik iedereen aanraden om de tour te boeken met als opstaptijd 7.00 uur. De reis is vermoeiend genoeg om alles te bekijken, maar zeker de moeite waard om alles te zien en vele foto’s te maken.
  Neem een lunchpakket van het hotel mee en extra drinken, dan is het geen probleem dat je pas in de avond weer terug bent.
  En dan nog mee geweest met de boot naar Dolphin House. Door de harde wind konden we niet met de dolfijnen zwemmen, maar we hebben ze wel gezien, prachtig ! Daarna nog wel 2 keer kunnen snorkelen.  Jammer dat de riffen in Egypte al veel te lijden hebben van het toerisme, maar wanneer je iets verder van de boot durft weg te zwemmen wordt het allemaal steeds mooier.  De snorkels en flippers krijg je voor de tocht uitgereikt, dus gemakkelijk en je hoeft niet te veel te sjouwen.  Het eten op de boot was echt lekker en voldoende, maar dat komt ook omdat het niet al te druk is met het aantal passagiers. Neem nog wel even zelf een fles water mee om je mond te spoelen na het snorkelen. Denise is ook mee geweest, dus altijd gemakkelijk om in het Nederlands te kunnen spreken.
  Dus zoals jullie kunnen lezen, wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad en hopen volgend jaar weer terug te gaan naar Hurghada.
  Denise en Kamal succes met jullie organisatie.
  Groetjes Mirjam

 21. Hallo Denise & Kamal,

  Wij hebben met jullie 2 toffe excursies gedaan:
  Luxor (opstap 7 uur) en Caïro.

  Echt een aanrader!!!!
  Als ik jullie een voorstel mag doen; laat voor Caïro ook de shops weg.
  Koude groeten uit België

 22. Hoi Denise&Kamal

  Hierbij nogmaals dank want mede door jullie excursies hebben wij een super mooie vakantie gehad.

  De onderwaterwereld van Makadi Bay was erg leuk met name voor de kinderen. En dan ook nog een schildpad ontdekken, de boot ging terug zodat iedereen hem kon zien.De kinderen aan boord mochten allemaal zelf even varen, mijn compliment!

  Het snorkelen en Giftun eiland in een woord super.Wat een belevenis zo mooi die onderwaterwereld, net of je in een aquarium zwemt.En dan heerlijk relaxen op het Giftun eiland super! Een echte aanrader!

  Dan met zijn allen op Safari wat een bijzondere dag met erg veel afwisseling.Voor de kinderen was het quart rijden toch wel super en ook nog alleen mogen rijden tof! Wij hebben van alles super genoten!!Het uitzicht was zeer mooi.Ook een aanrader!

  Voordeel met jullie op excursie gaan is dat je met kleine groepjes bent, niet zo massaal en dat er nederlands wordt gesproken is toch wel prettig.

  Wij kijken terug op een zeer mooie vakantie. En zullen jullie zeker aanraden om excursies bij jullie te boeken.

  Groeten Johan&Kristel

 23. Hoi Denise en Kamal,

  Wij willen jullie bedanken voor de mooie vakantie in Hurghada.
  De 4 excursies die wij hebben gedaan waren geweldig en perfect geregeld.
  De jeepsafari geweldig met de quads en buggy’s.
  Luxor en Cairo het was vermoeiend maar de moeite waard!!!
  Dolphine house een onuitwasbare herrinering, het uren snorkelen met de dolfijnen in de vrije natuur wat hadden wij een geluk.
  Voor Lynn is er een droom uitgekomen het zwemmen met dolfijnen.
  Denise bedankt voor alles en een knuffel van Sem.
  Met jullie excursies te doen is een echte aanrader!!!
  Heel veel succes en geluk met jullie organisatie

  Groetjes van ons allen

 24. Hoi Denise,

  De safari excursie was super. De kinderen vonden het heel leuk dat er zoveel afwisseling was op deze dag. Heel veel gedaan. Vooral het quad rijden en op de dromedaris vonden ze erg leuk.
  Wij vonden het vooral een voordeel dat we met een kleine groep waren en dat er iemand bij is die Nederlands spreekt.

  Alles was super goed geregeld, Denise bedankt!
  En iedereen die dit leest, boeken bij Complete Travel is een echte aanrader.

  Groetjes Frank, Terry en een knuffel van Denise en Marissa.

 25. Hoi Denise.We hebben 2 excursies gedaan die waren allebei super. Luxor was vermoeiend maar zeker de moeite waard. Gelukkig zijn de winkels overgeslagen en zijn we naar de bananenplantage geweest. Heel leuk om daar even naar toe te gaan.Sharm el Naga is ook altijd mooi relaxt. Helaas waren er heel veel kwallen maar die doen niets. Heel fijn is het zwembad waar je lekker even op een zitje in het water kunt zitten. De lunch waren allebeide keren heel lekker. Ik kan iedereen aanraden om het via jullie te boeken. Mochten we weer naar Hurghada komen nemen we contact met je op.De kinderen hebben ook genoten. Bedankt en groetjes Suzanne

 26. Hoi Denise en Kamal, Jullie hebben voor ons 3 prachtige excursies geregeld. De tocht naar de dolfijnen was fantastisch, om ze van zo dichtbij mee te mogen maken. Snorkelen en naar de duizenden vissen kijken, Kaya vond het geweldig en heeft met haar onderwatercamera aardig wat leuke foto’s gemaakt. Mijn favoriet was natuurlijk het vogelbekvisje. De tocht in de woestijn was heel afwisselend door het quad, buggy en kameel rijden en het bezoek aan de bedoeïnen. En om dan ook nog regen mee te mogen maken in de woestijn maakt alles uniek. Als laatste tocht naar Giftun eiland waar we met z’n allen een gezellige dag hebben gehad ondanks dat we bij het zeewier waren gaan zitten. Jullie hadden alles keurig geregeld met het taxivervoer. Wij zullen jullie excursies dus zeker aanprijzen bij mensen die naar Hurghada gaan. Denise ik hoop voor jullie dat je snel weer naar Egypte kunt reizen en jullie onderneming flink mag groeien.Groetjes en bedankt Kaya en Anet

 27. Hoi Denise en Kamal, afgelopen juni slechts 1 excursie bij jullie geboekt,vanwege de onrust omtrent de verkiezingen.Hoewel Kamal ons niet kon vergezellen,was alles heel goed geregeld,en waren we in goede handen We hebben inderdaad met dolfijnen kunnen snorkelen,wat een geweldige ervaring was ::-) Als er mensen niet goed kunnen zwemmen,dan wordt daar rekening mee gehouden,en zwemt er iemand met je mee.Dit is voor ons niet van toepassing,maar ik wil het wel even vermelden.Ook bij andere excursies kan je persoonlijke wensen of beperkingen aangeven,uit vervaring weet ik dat overal rekening mee gehouden wordt.
  Inmiddels hebben we onze vakantie weer geboekt,en zullen uiteraard voor onze excursies opnieuw een beroep op jullie doen(3e keer). Gewoon omdat het heel erg goed is! Sommige mensen trachten Complete travel in een kwaad daglicht te stellen om er zélf klanten aan over te houden,wat ik erg jammer en kleinzielig vind.
  Mijn vriend Albert en ik zijn echter uiterst tevreden over jullie service en kwaliteit.
  Voor alle twijfelaars onder jullie zou ik willen zeggen “gewoon doen” en zélf je mening vormen!

  Hartstikke bedankt voor jullie goede zorgen en heel veel groetjes van Albert en Lutgard 

 28. Hallo Denise en Kamal,
  Wij hebben maandag 23 juli bij jullie de in Nederland reeds geboekte excursie genoten.We hadden gekozen om met dolfijnen te zwemmen en te snorkelen.Alles was goed geregeld: dolfijnen gezien,heel mooi koraal gezien met prachtige vissen.Lunch op de boot was niet uitgebreid maar wel perfect geregeld en erg lekker.Wat een absolute must is is dat je een onderwater camera moet hebben.De foto’s zijn geweldig en moet je zelf gemaakt hebben !!
  Indien we weer een excursie zoeken komen we zeker bij jullie terug !!
  Groetjes Paul,Bianca,Bram en Rick

 29. Hallo Denise en Kamal,

  Wij zijn van 9 augustus tot en met 16 augustus in Hurghada geweest en hebben 5 excursies gedaan via jullie, namelijk luxor, hurghada tour, dolphin house, paradise island en safari.
  Alle excursies waren erg goed geregeld. Helemaal top!

  We kregen bij de eerste excursie alle tijden voor de andere excursies door. En ook precies op de tijd die af was gesproken, werden we opgehaald.

  Wij hebben een erge leuke vakantie gehad mede door de leuke excursies van Denise en Kamal.

 30. Hallo,

  wegens omstandigheden thuis hebben wij de excursies moeten annuleren. Dit werd heel netjes geregeld, we kregen direct het complete bedrag terug gestort.
  Nogmaals bedankt! 😉

 31. Hoi,

  Wij hebben een aantal excursies gedaan bij Kamal en Denise. Het was allemaal prima geregeld en we hebben erg leuke dagen gehad!

  Bedankt!

  Groetjes, Hein en Margreet.

 32. Hallo,

  wij hadden enkele excursies bij Denise en Kamal gereserveerd. Door samenloop van omstandigheden is de eerste niet kunnen doorgaan, maar ze doen hun uiterste best om dit goed te maken. De woestijnsafari en dolphinhouse waren leuk. Ook de ophaaltijden worden gerespecteerd, je word op voorhand verwittigd welk uur ze je in het hotel zullen ophalen. Niks dan lof over hun service.

  Tanja en Bart

 33. He Kamal (en Denise natuurlijk),

  Alles heb je perfect geregeld voor ons in Hurghada Egypte. De persoonlijke aanpak, van de taxi bij het hotel tot de terugkomst, 1 woord: perfect. Gaan volgend jaar voor de 3e keer naar Hurghada en zullen elkaar weer veel gaan zien ;-)).
  Jullie hebben er echte hollandse vrienden bij gekregen.

  Groetjes Richard en Cisca Keur

  Tip: Cafe restaurant Spicy in de hoofdstraat, lage prijzen, goed eten en drinken, en Heineken bier !!!!!
  🙂

 34. Woestijnexcursie gedaan Sharm el Sheikh. Helemaal geweldig. Alles goed geregeld en het was een mooie tocht door de woestijn met de quad en op een kameel! Bedankt!

 35. Beste Kamal ( en Denise natuurlijk)
  Voor de eerste x in Hurghada geweest compleet nieuw voor ons 3 excursies geboekt via jullie, helaas was denise precies die week in NL maar complimenten voor Kamal echt alles precies op tijd geregeld, van het ophalen bij het hotel tot het afhalen bij de boot, we hebben echt een te gekke tijd gehad alles was perfect geregeld, we komen zeker terug en boeken zeker weer excursies via jullie, ik kan het iedereen ontzettend aanraden, wat een top begeleiding krijg je tot in de puntjes een super groot compliment en nogmaals super bedankt voor de te gekke tijd die jullie ons gegeven hebbenGroetjes Monique en Sonja

 36. Hoi Denise,
  Wij hebben een fantastisch leuke trip vanuit Hurghada naar Cairo gemaakt. Alles was perfect geregeld. De nederlandstalige gids heeft ons erg veel informatie gegeven en ons een heel mooi dag bezorgd. De binnenlandse vlucht, trip naar het egyptisch museum, de nijltocht, lunch en het bezoeken de grote piramides was echt super geregeld. En dit allemaal op één dag!
  Het zwemmen met de dolfijnen was voor de kinderen helemaal super. Wij vonden de mensen wel wat commercieel maar dit kon de pret niet drukken. Ik zal zeker andere mensen adviseren om excursies bij jullie te boeken.
  Groeten, bastiaan

 37. Beste Denise & Kamal,

  Bedankt voor de goede verzorging tijdens onze Dolphin House trip afgelopen week  in Hurghada, alles was goed en  prima geregeld, gewoon TOP!!!
  Het zwemmen met de dolfijnen was echt helemaal super wat een mooie ervaring was dat, we hebben echt genoten van de dag.

  Groet,
  Fons & Sandra

 38. dit jaar zijn we in Hurghada op vakantie geweest. het was geweldig! met name door de leuke en goed georganiseerde excursies van complete travel.we zijn naar Luxor geweest, dolphin house en snorkel boottrip.het was super! bovenal ook veel goedkoper dan de reisorganisaties. heerlijk gegeten bij een visrestaurant samen met denise en kamal. dit jaar gaan we weer naar Hurghada en we kijken nu al uit naar de excursies en het heerlijke visrestaurant!! Bedankt voor alles Denise en Kamal!!:-)

 39. Van 29 November tot 7 December verbleven in Egypte.Via Completetravel een excursie genomen naar Luxor, wat een absolute aanrader is voor iedereen!Daarnaast ook de Sharm el Naga, snorkeltrip gedaan, prachtig.Te mooi voor woorden!
  Blij dat ik voor Completetravel heb gekozen.

 40. Wat een fantastisch goed georganiseerde excursies. Kamal heeft ons op alle excursies begeleid.
  Persoonlijk was hij ook echt een toppertje hij liet ons ze beste restaurants weten. en dat was ook heerlijk. We hebben het super gehad. vooral de vriendelijkheid van kamal was echt hartverwarmend. Denise bedankt voor het goede contact we hebben het naar ons zin gehad. was voor ons een super kerstvakantie

 41. van 5 tot 10 jan zijn wij in Egypte geweest.
  Het was helemaal super.
  Mede dankzij de goed georganisseerde excursies van Complete Travel!
  We hebben 3 excursies gedaan: snorkelen, Luxor, en de woestijn in.
  Alle 3 excursies hebben wij vollop genoten en veel gezien.

  Bedankt Kamal en Denise!

 42. He Denise en Kamal
  Wij hebben giftun( paradise island) en hammam trip gedaan ! Super geregeld netjes opgehaald en gebracht door Kamal zeer vertrouwt heel gezellig lieve mensen ! Goed eten en een hoop gezelligheid ik raad iedereen aan om bij compleet travel een trip te organiseren.. Het zou leuk zijn als we met ze alle complete travel een hele mooie toekomst gunnen in Egypte ! Tot volgend jaar Groetjes uit het koude besneeuwde holland ! 

 43. Wij hebben via Complete Travel excursies gedaan naar Luxor en Cairo en een safari.
  Het was echt leuk en wij zouden Complete Travel aan iedereen aan kunnen raden. Ook hebben wij niks van de onrust in Egypte gemerkt. Bedankt voor de leuke excursies!

  Groetjes Anouk

 44. Hoi. Wij hebben in februari 2 excursies gedaan met Complete Travel. Vanuit Hurghada…Eentje naar Luxor en eentje naar Giftun Island.  Het was reuze goed georganiseerd.  Super !!Enkele tips :1. Reserveer vanuit Belgie of Nederland op voorhand en betaal op een aanbetaling.  Wij hadden gewacht tot we in Egypte zelf waren maar er was soms mis-communicatie omdat we niet steeds online konden voor internet en sms en bellen vanuit Egypte per mobiel is duur.  Voor de prijs moet je het zeker niet laten : 

 45. 2. Naargelang te tijd van het jaar kan het op Giftun erg druk zijn. Op het strand Paradise dan toch…  Toch is Giftun zeker de moeite om te snorkelen en de tientallen boten liggen ver genoeg uit elkaar om in alle rust de onderwaterwereld te bewonderen.  3. Erger je niet aan de rijstijl van de Egyptenaren. Het hoort er gewoon bij en eemaal je in Luxor bent kan je van alles genieten. Prima engelstalige gids.DANK JE WEL Complete Travel……. Het was tof ! Groeten uit Belgie..:-)

 46. hallo completetravel!wij zijn in maart met zijn 8en naar hurghada vertrokken om het 25-jarig huwelijk van onze ouders te vieren. en wat hebben jullie onze vakantie complete gemaakt!!we hebben van te voren 3 excursies bij jullie geboekt. samen met Kamal als gids vonden wij het zo geweldig! we hebben later nog excursies bijgeboekt, dit was allemaal geen probleem. alles werd op wensen aangepast en mogelijk gemaakt.
  extra compliment voor Kamal die toen wij naar het ziekenhuis moesten tijdens de excursie naar Luxor, meteen naar ons toe is gereden om ons bij te staan….. ongelooflijk bedankt.(touroperator nergens te bekennen maar jullie stonden er voor ons!)
  jullie gastvrijheid en organisatie heeft onze reis echt onvergetelijk gemaakt!
  xxx maurice, sjaan, remi, leon, dick, desiree, nathalie en angeline

 47. hoi Denise en Kamal,
  we hebben een prima vakantie gehad. De vier excursies waren prima georganiseerd. De kinderen hebben genoten van het snorkelen en de dolfijnen die onder ze door zwommen. De excursies naar Luxor en Cairo waren indrukwekkend. Over de gids in Luxor (Achmed) zijn we zeer te spreken. En ook over chauffeur Mohammed. Nogmaals bedankt.

 48. Hoi Denise,

  Net terug van een vakantie in Sharm el Sheikh. We hebben het heerlijk gehad. 3 excursies hadden we geboekt. Een dag samen met onze gids Sherif naar Abu Galum, waar we onder andere kameel gereden hebben en gesnorkeld in “the blue hole”,
  We hebben met de dolfijnen gezwommen, een geweldige ervaring!! Sherif was erbij en heeft voor ons ook nog foto’s gemaakt. En we hebben quad gereden in de woestijn. We werden keurig op tijd opgehaald, Sherif vertelde veel over het land/de plaats en de mensen. Bedankt hiervoor. We komen zeker nog een keer terug. Groeten familie Kruijt

 49. Hallo Denise,
  Net terug uit Egypte. We denken met veel plezier terug aan onze privé-excursie naar Luxor.De gehele dag was goed verzorgd en het programma zeer compleet.Het was ook erg fijn dat we begeleid werden door twee Nederlandstalige gidsen die de ervaring net dat beetje extra gaven.Helaas ging de excursie naar Cairo niet door in verband met de onrust, maar we zijn blij dat bij jullie ook veiligheid voor alles gaat.Nu hebben we tenminste een reden om nog een keer terug te komen en dan zullen we zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
  Groetjes,Familie Zee

 50. We hebben een heerlijke vakantie gehad in Hurghada! Complete reis geboekt bij Complete Travel voor een scherpe prijs!
  Aangekomen op de luchthaven was het eerst even zoeken waar we nou een visum konden kopen (allemaal grote touroperators). Kamal stond buiten al klaar om ons naar het hotel te brengen. We kregen ook een Egyptische simkaart met 10 euro beltegoed, goede service! Als er iets was konden we Kamal altijd bellen. 
  We hebben 2 excursies gedaan:Duiken: Echt super!! Mooie ervaring! En een goede instructeur (Baracuda). Ook snorkelen kon goed op de 2 plekken waar we gingen duiken. Prachtig koraal en heel veel vissen! Echt de moeite waard! We hebben ook foto’s laten maken onder water. 350 pond voor 3 personen.Quadsafari: Quadrijden en buggyrijden vonden we een beetje suf. Allemaal in een rij en het ging niet echt snel… Dat is natuurlijk wel logisch i.v.m. de veiligheid. Maar we hadden ons er iets meer van voorgesteld. In de jeep was wel erg leuk! We gingen het wat ruigere pad langs naar ons idee. Leuk! Kameelrijden was grappig, maar kort. Bedoeïenendorp erg toeristisch. Wel een goede gids deze dag; Abrahim! We waren in totaal met 7 Nederlanders en hoefden niet met de grote groepen Russen mee. Ook mochten we als eerste eten halen bij de bedoeïenen, voordat de Russen alles weggekaapt hadden! 😉 Op de terugweg naar het hotel kreeg de jeep een lekke band…. Oeps! Dus samen met de chauffeur nog even een band verwisseld!
  We werden elke keer ruim op tijd opgehaald bij het hotel. Prima geregeld! We hebben echt genoten! Het hotel, Dana Beach Resort, is ook echt een aanrader!
  We gaan zeker nog eens naar Egypte! En we zullen dan zeker weer boeken via Complete Travel! Dan ook richting Caïro en Luxor! 

 51. Hiermee willen we jullie hartelijk bedanken voor de werkelijk perfect geregelde excursies. De actieve tour met jeep, quad, buggy en kameel, met daarna het bezoek aan de Bedoeinen vonden we geweldig, evenals de reis naar onvergetelijk Luxor, allemaal even prachtig. We werden vorstelijk en gastvrij ontvangen op het schip naar Giftun Island. Iedereen was heel vriendelijk en gastvrij. Kortom, een aanrader! Jullie hebben daarmee bijgedragen onze vakantie tot een groot succes te maken. Dank je wel!

 52. Twee excursies geboekt en waren beide super geregeld, de safari en naar de dolfijnen geweest. We zijn wel naar het zwembad geweest van de dolfijnen want we wilde zekerheid om met ze te zwemmen. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Was nogmaals toppie geregeld en we hadden het super naar ons zin. 
  Heel erg bedankt….

  Gr John en francisca:-)

 53. Beste Denise en Kamal !Wij zijn in 2012 naar Hurghada geweest en hebben toen via jullie de dag snorkelen geboekt .Dat was super geregeld , Kamal haalde ons netjes op tijd op en nam ook voor ons wat versnaperingen voor aan boord mee.Erg attent vonden wij dat ! Maar we komen dit jaar weer naar Hurghada word voor mij de 8e keer en zeker niet de laatste.Dus ik zal zeker weer via jullie een boeking doen voor een excursie !Van ons de hartelijke groeten en tot ziens !🙂

 54. Beste Denise,
  Hierbij willen we u bedanken voor de echt fantasrische boottrip met privéboot die we via jullie hebben geboekt, het was echt een onvergetelijke dag de kapitein heeft ons naar een plaats gebracht waar geen andere boten gemeerd lagen en wat hebben we genoten van de onderwaterwereld en ook op 20 cm van de dolfijnen kunnen zwemmen. wanneer we terug in Egypte zijn dan doen we zeker terug beroep op uw diensten.Vanharte Bedankt en voor wie dit leest niet twijfelen gewoon boeken echt topservice

 55. Net terug uit Egypte en wat hebben we genoten. We zijn 2 dagen met onze gids Ahmed naar Luxor geweest. Niets was hem te dol om het ons gezin naar de zin te maken. We hoefden maar een kik te geven en hij stond voor ons klaar. Wat fantastisch om de tempels te bezichtigen met nederlandstalige uitleg daarbij. Met pijn in ons hart hebben wij en onze kinderen afscheid van Ahmed genomen. Hierna nog naar Giftun Island geweest en Sharm el Naga. Allemaal even goed verzorgd. Complete Travel, bedankt! Als we weer naar Egypte gaan zullen we zeker onze excursies bij jullie boeken.:-)

 56. Hier nog eventjes een email van een van onze klanten:
  Hallo Denise, ik zou je even laten weten hoe het was geweest in Egypte. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad en hebben geen onveilig gevoel gehad!De chauffeur die we hadden Ali, wat een geweldige vent!We hebben jammer genoeg de dolfijnen van een klein afstandje moeten zien op het moment dat we in het water sprongen zwommen ze de verkeerde kant op. Naar mijn mening zijn we te kort in Dolfin House geweest, hebben namelijk maar twee keer kort in het water gezeten daar. Het snorkelen en eten was goed geregeld! Beter iets korter snorkelen en iets langer in dolfin house, maargoed we hebben ze in het wild gezien en dat was al een hele ervaring! We waren de dinsdag klaar met de boottocht en Ali nodigde ons uit om mee te komen naar zijn gezin wat wij natuurlijk helemaal geweldig vonden omdat we niet alleen de toeristische dingen wilden zien.We werden heeeeeeel hartelijk ontvangen, wat een leuk gezin en heel veel te weten gekomen. De dag naar Luxor was ook super, veel mooie dingen gezien en we hadden ook echt een klik met Ali. Na de bezichtigingen heeft Ali ons zelfs meegenomen naar zijn geboortedorp vlak bij Luxor. Wat een ervaring, heel erg bijzonder en mooi om mee te maken. We waren echt helemaal onder de indruk en aangekomen in het hotel als een roosje geslapen. Ik zal je excursiebureau bij iedereen aanbevelen! en ik hoop dat je Ali vaker dit soort dingen laat doen want hij verdiend het zo erg!!! 

 57. Eind mei een heerlijk vakantie geboekt naar Hurghada en vooraf bij Denise geïnformeerd naar mogelijkheden voor een excursie naar Luxor. Omdat we met onze 2 dochters (7 en 12) reisden besloten om voor de 2 daagse optie te kiezen. Keurig op tijd opgehaald door Mohammed, Ibrahim en chauffeur. We hebben werkelijk genoten van de 2 dagen en het was geweldig om Ibrahim erbij te hebben. Zijn Nederlands was nagenoeg perfect en dat was zeer prettig voor de kinderen die zo ook echt volwaardig mee hebben kunnen doen. Vooral voor onze oudste een genot want het was haar wens om naar Luxor te gaan. Hartelijk dank voor alles en aan iedereen die hier aan bijgedragen heeft. Tot een volgende keer.Paul, Ireen, Noa & Beau

 58. Wij zijn rond 10 Juli afgereisd naar Hurghada voor een geweldige vakantie. Vooraf en tijdens ons verblijf in Egypte goed contact gehad via Whatsapp met Denise over onze Excursies in Luxor en Cairo.
  Met een woord : “geweldig” organiseert door Denise en de plaatselijke gidsen Ahmed,Hicham en onze vaste Chauffeur Ali ( Baba ). Dezelfde Excursies worden door bekende Touroperators voor hogere prijzen aangeboden. Wij hebben gekozen voor Prive Excursies.Een grappige super Chauffeur Ali, die niet alleen ons overal naar toe reed ( zijn auto is uitgerust met Airco ? 🙂 ) maar met alles behulpzaam was. Na de officiële Tour in Luxor, hebben we zijn familie aldaar bezocht.Zo hebben we in de huishouding van een echte Egyptische familie kunnen kijken ! Super leuke ervaring.
  De Nederlandse regering geeft een negatieve Reisadvies mbt Caïro ivm de onrusten. Nou, wij hebben gewoon via deze site kunnen boeken en genoten van de Pyramides, Museum en een Stadstour ( Tahrir Plein ) in Caïro. Nergens onrust te bekennen ! Overigens de plaatselijke Duitse touroperators Neckermann en Alltours bieden Caïro reizen ook aan,maar wel duurder !!. Tevens waren wij binnen 5 uur in Caïro. ( Ter vergelijking : Excursie met een Bus vol toeristen duurt ca. 8 uur ).
  Denise , hartelijk dank voor je goede en eerlijke adviezen en gemaakte excursies ! Wij hebben juiste keuzes gemaakt om met Complete Travel de excursies te doen !:-)

 59. Ik zie dat wij vorig jaar helemaal geen recensie hebben achtergelaten! Wij zijn vorig jaar in Hurghada geweest, we hadden van tevoren een aantal excursies gepland. We zijn naar Giftun island geweest, hebben een stadstour gedaan, een jeepsafari en een privetocht naar Luxor. We hebben ontzettend genoten en wat was het heerlijk om alle mooie culturele schatten die Luxor heeft te bezichtigen in een zeer select gezelschap (alleen wij 2-en en onze Nederlandstalige gidsen). Echt prachtig, hele mooie herinneringen daar aan. Zeker aan te raden als je naar Egypte gaat. Er was een klein misverstand over de jeepsafari (we hadden quad tour geboekt, uiteindelijk werd het een jeepsafari) maar dat werd na de vakantie netjes rechtgezet en een deel van het geld hebben we teruggekregen (jeepsafari was iets goedkoper dan quadtour). Wellicht gaan we ook volgend jaar weer terug naar Egypte en dan willen we graag naar Caïro, we zullen dan zeker met completetravel.nl contact opnemen voor een mooie excursie! Zeer zeker aan te raden!

 60. Wij zijn op 21-08 naar hurghada vertrokken voor 9 daagjes en hebben van tevoren bij complete travel de privé excursie naar luxor geboekt de hurghada citytour (privé) en de quad jeepsafari.
  Echt SUPER om met zijn 2tjes en je Nederlandstalige gids alles te bewonderen in luxor en hurghada ! Je krijgt netjes uitleg over alles wat je ziet en daarbij was het ook super gezellig !!!
  Onze volgende vakantie word uiteraard weer Egypte dan misschien naar marsa alam en dan nemen wij onze 2 kids mee zodat ook zij alles kunnen bewonderen in luxor echt zo mooi !
  dan boeken wij ook zeker weer onze uitstapjes bij complete travel het was zo super goed dat het zeker voor herhaling vatbaar is 😀

  Super bedankt ! wij hebben mede door jullie een topvakantie gehad met vele mooie herinneringen 🙂

 61. In april 2015 een excursie geboekt zwemmen op zee met dolfijnen. Werden om 8 uur aan het hotel opgehaald en naar de boot gebracht. Zeker 45 mensen op de boot uit allerlei landen. Geen andere NL-ers. Na een uurtje varen snorkelen met zeer goede gids. hierna naar Dolphin house waar we heleboel dolfijnen hebben gezien. hierna weer verder en gezwommen met dolfijnen, daarna mogelijkheid om op de banaan achter de boot te gaan. Oh ja ook een eenvoudige lunch aan boord en water en cola inclusief. Was een leuke relaxte dag en werden om 1700 uur weer met een priveauto naar hotel terug gebracht.
  Is een aanrader! 🙂

 62. Excursie luxor vanuit marsa alam

  In Nederland geboekt en op vakantie werden we door personenwagen opgehaald door gids met chauffeur. In 2,5/3 uur waren we al in luxor! De vier standaard bezichtigen gedaan met als extra een bootovertocht over de Nijl. Alles zeer goed verzorgd en niet te duur. Ik raad het iedereen aan en van onveiligheid hebben we niks gemerkt. Dus niet tien dagen in resort blijven zitten maar gewoon deze cultuur excursie boeken bij complete travel

 63. Eind april 2015 excursie gemaakt naar luxor vanuit sharm el sheik met vliegtuig, excursie van te voren in Nederland geboekt
  Werden s ochtends vroeg opgehaald door privé taxi die ons naar vliegveld van sharm bracht. Bij aankomst vliegveld luxor stond Nederlands talige gids ons al op te wachten.
  Was privé excursie voor ons gezin wat voor onze kinderen van 12 en 10jaar perfect was. Werden langs bekendste highlights van luxor begeleid met Nederlands talige gids en in privé busje, perfect.
  Lunch zat bij excursie en ook nog extra ter plekke een boottocht over de Nijl geboekt.
  Tegen de avond weer terug naar vliegveld gebracht.
  Alles perfect geregeld en geen moment onveilig gevoeld.
  Echte aanraader

 64. Wij zijn eind mei/begin juni 2015 met ons gezin met volwassen kinderen naar Egypte-Hurgarda geweest voor vakantie. We hadden tevoren 2 excursies geboekt naar Luxor en Cairo via Complete Travel. In aanloop naar de vakantie heeft Denise ons echt heel goed geholpen en geinformeerd over deze excursies en wisten we precies waar we aan toe waren. Heel goede service.
  Eenmaal in Egypte deden we eerst de excursie naar Luxor en Karnak met de Nederlands-talige gids Achmed. Dat Luxor prachtig en uniek is hadden we misschien wel verwacht, maar Achmed heeft ook echt een toegevoegde waarde met zijn kennis en zijn persoonlijkheid. Het was een fantastische ervaring.
  Een paar dagen later zijn we met Complete Travel naar Cairo gegaan voor de Pyramides en het historisch museum. Ook dit was een fantastische ervaring die we niet hadden willen missen. Jammer is wellicht te merken dat de toeristen industrie daar behoorlijk is terug gelopen onder de onzekere omstandigheden van de laatste jaren. Voor ons had dit dan wel het voordeel dat het overal erg rustig was en we overal alle tijd en ruimte hadden. Ook hier was onze Nederlandstalige gids(naam vergeten helaas)erg goed. Kortom het waren voor ons 2 heerlijke (lange!)dagen die we zeker niet hadden willen missen.

  NB Weet wel dat de Egyptische (snel)wegen “iets” anders zijn dan onze A12 en ook de rijstijl van de chauffeurs daaraan is aangepast. Voordeel hieraan is dat we heel snel op de plaats van bestemming aan kwamen ;-). 🙂

 65. Voordat we vertrokken kwamen we op het idee om een privé boot te huren in hurghada om te snorkelen.

  Dus na te hebben gegoogeld uitgekomen bij complete travel en een mail gestuurd naar Denise en binnen 5 minuten al antwoord terug met de opties die er waren.

  Het was daarna zeer snel geregeld en daar aangekomen hadden we de complete beschikking van een geweldig jacht inclusief bemanning, die normaal voor minimaal 60 personen was.
  Conclusie geweldige dag gehad, goed eten/drinken, vervoer van en naar de boot en voor een zeer goede prijs.
  Dus zeker voor een volgende keer weer!!!!

 66. Wij hebben afgelopen 2 weken 4excuries geboekt bij complete travel. Van te voren geboekt en alles netjes ingepland en via de mail bevestigd. De dag na aankomst netjes alle tickets en de betalingen verwerkt. Netjes bij elke excursie voor het hotel opgepikt op de juiste tijd. Bij vragen kan 24/7 bellen en appen en direct antwoord hebben. Alle lof voor Denise en co.

 67. Net terug van een heerlijke vakantie in Hurghada.
  Hadden in Nederland bij Complete travel en privé trip naar luxor geboekt voor 4 personen.
  Denise was snel met het beantwoorden van onze vragen die wij vooraf over deze trip hadden.
  Wij zouden om 5 uur ’s morgens bij het het hotel opgehaald worden, om kwart voor 6 was er nog geen chauffeur. Hebben Denise hierover geappt en die is er gelijk achteraan gegaan. Helaas stond de auto kapot langs de weg. Na heel wat heen en weer geappt tussen Denise en ons hebben wij onze duikdag verzet en zouden we de volgende dag alsnog naar Luxor gaan.
  Zelfde tijd s morgens zouden wij weer opgehaald worden, om half 6 weer geen chauffeur.
  Dus begon bij ons de twijfel wel erg toeteslaan. Hebben weer Denise geappt en die vertelde ons dat zij net het bericht gekregen had dat wij niet naar Luxor konde vanwege een zandstorm. Teleurstelling maar tegelijkertijd ook grote vragen bij ons of wij niet bij een “verkeerd”bureau geboekt hadden.
  Denise bleef ons verzekeren van niet en gaf nadat wij vroegen om nr van gids het telefoonnummer. Ook zou zij gelijk het geld terug storten.
  Wij hebben contact met de gids gezocht en deze is rond de middag naar ons hotel gekomen voor uitleg. Hij stelde voor om ’s middags dan iets in de buurt te gaan doen. Op de afgesproken tijd kwam Mohamed ons ophalen en heeft met ons een citytrip Hurghada gedaan.
  Super leuk grappig en aardig en ontzettend veel vakkennis en Mohamed spreekt echt ongelooflijk goed de Nederlandsetaal.
  Nog voordat wij weer terug in Nederland waren was het geld alweer terug op onze rekening.
  Wij bevelen dan ook echt Complete travel aan voor de goede verzorging en organisatie door Denise ook als alles even tegenzit blijft ze zoeken naar een oplossing.

  Deze zomer gaan wij naar Turkije en ook dan zullen wij zeker gebruik gaan maken van Complete travel via Turkije-excursies.nl
  en komen we weer in hurghada dan gaan wij alsnog een dagtrip Luxor boeken via Denise
  🙂

 68. Net terug van een heerlijke vakantie in Makadi. Via Denise een privé excursie naar Luxor geboekt. We hebben een heerlijke (lange, warme) dag gehad, heel veel gehoord en gezien, onder vakkundige begeleiding van Mo, onze gids. Hij regelt alles, spreekt heel goed Nederlands, zodat je ook gemakkelijk alles wat je weten wilt kunt vragen. Zeker doen, Luxor, heel mooi en indrukwekkend. Ook een tochtje op de Nijl is heel plezierig.

 69. Helaas naar meerdere malen mailen en via Whatsapp het niet voor mekaar kunnen krijgen om meerdere excursie te plannen. Wordt heel slecht gereageerd of helemaal niet.

 70. https://shopee.co.id/rijalherbal
  https://shopee.co.id/OBAT-TURUN-PERANAKAN-i.85651655.1539567857
  https://shopee.co.id/OBAT-HIPERTIROID-i.85409681.1446246056
  https://alwisyihab.com/
  https://alwisyihab.com/zedoril-7/
  https://alwisyihab.com/sehat-mata-limatta
  https://shopee.co.id/OBAT-RADANG-SELAPUT-OTAK-i.85651655.1463271046
  https://shopee.co.id/OBAT-THALASEMIA-i.85651655.1543460739
  https://alwisyihab.com/zedoril-7/
  https://alwisyihab.com/sehat-mata-limatta/
  https://alwisyihab.com/cara-mengobati-xanthelasma/
  https://shopee.co.id/OBAT-SAKIT-TULANG-EKOR-i.85651655.1496650786
  https://shopee.co.id/OBAT-KENCING-DARAH-i.85651655.1558614861
  https://support.themecatcher.net/forums/users/rijalherbal
  https://openthings.io/forums/users/rijalherbal/
  https://disqus.com/by/rijalherbal/
  https://hub.docker.com/u/rijalherbal/
  https://directory.yogajournal.com/fitness-connect/account/2508794
  http://hyperspaces.inglobetechnologies.com/helpdesk/index.php?qa=user&qa_1=rijalherbal
  https://www.indiegogo.com/individuals/23937067
  https://www.imdb.com/user/ur119977505/?ref_=nv_usr_prof_2
  https://creativemarket.com/users/rijalherbal/activity
  https://www.shiatv.net/uprofile.php?u=rijalherbal#user_videos
  https://www.trover.com/u/rijalherbal
  https://www.goodreads.com/user/show/117184438-rijal-herbal
  https://www.codechef.com/users/rijalherbal
  http://www.authorstream.com/rijalherbal/
  https://audiomack.com/rijalherbal
  https://wrapbootstrap.com/user/rijalherbal
  http://www.abstractfonts.com/members/1480789
  https://www.industryhuddle.com/rijal.herbal
  http://forums.qrecall.com/user/profile/94792.page
  https://www.brownbook.net/account/profile/4270736
  https://sub4sub.net/forums/users/rijalherbal/
  https://shopee.co.id/OBAT-RABUN-JAUH-HERBAL-YANG-AMPUH-100–i.85651655.1551327992
  https://shopee.co.id/OBAT-MATA-RABUN-DEKAT-i.85651655.1545686176
  https://shopee.co.id/OBAT-ANURIA-i.85651655.1447517462
  https://shopee.co.id/OBAT-PARU-PARU-BOCOR-i.85651655.1444935011
  https://shopee.co.id/OBAT-POLIO-i.85651655.1455933914
  https://shopee.co.id/OBAT-CEDERA-SYARAF-TULANG-BELAKANG-i.85651655.1534204972
  https://shopee.co.id/OBAT-TURUN-PERANAKAN-i.85651655.1539567857
  https://shopee.co.id/OBAT-AFASIA-i.85651655.1496785087
  https://shopee.co.id/OBAT-HERBAL-TULANG-KEROPOS-OSTEOPOROSIS-i.85651655.1560855496
  https://shopee.co.id/OBAT-SEPSIS-i.85651655.1543149783
  https://shopee.co.id/OBAT-XANTHELASMA-GUMPALAN-LEMAK-DIMATA-i.85651655.1468288907
  https://shopee.co.id/OBAT-KANKER-KULIT-MELANOMA-i.85651655.1442961667
  https://shopee.co.id/OBAT-ABSES-PAYUDARA-i.85651655.1496495961
  https://shopee.co.id/OBAT-KANKER-DARAH-LEUKIMIA-i.85651655.1452867394
  https://shopee.co.id/OBAT-VAGINITIS-i.85476232.1447470247
  https://shopee.co.id/OBAT-PERITONITIS-i.85476232.1531472823
  https://shopee.co.id/OBAT-PTERIGIUM-i.85476232.1476955523
  https://shopee.co.id/OBAT-ABSES-KULIT-100-AMPUH-TANPA-EFEK-SAMPING-i.85476232.1465401058
  https://shopee.co.id/OBAT-GLOSITIS-i.85476232.1456040837
  https://shopee.co.id/OBAT-PARU-PARU-BOCOR-i.85476232.1445005757
  https://shopee.co.id/OBAT-HERBAL-PEGAL-LINU-TERBUKTI-AMPUH-TANPA-EFEK-SAMPING-i.85476232.1573296816
  https://shopee.co.id/OBAT-CEDERA-OTAK-BERAT-i.85476232.1573046603
  https://shopee.co.id/OBAT-MUNTAH-DARAH-i.50186884.1400008394
  https://shopee.co.id/OBAT-PENDARAHAN-DI-MISS-V-i.50186884.1403901800
  https://shopee.co.id/OBAT-SAKIT-PERUT-BAGIAN-BAWAH-i.50186884.1427611135
  https://shopee.co.id/OBAT-SAKIT-VAGINA-i.50186884.1413048746
  https://shopee.co.id/OBAT-MATA-PLUS-RABUN-DEKAT-i.50186884.1425340594
  https://shopee.co.id/OBAT-LUMPUH-OTAK-i.50186884.1620721469
  https://shopee.co.id/OBAT-GAGAL-GINJAL-i.50186884.1410078924
  https://shopee.co.id/OBAT-REMATIK-HERBAL-i.50186884.4318743159
  https://shopee.co.id/OBAT-ALZHEIMER-i.50186884.1410350678
  https://shopee.co.id/OBAT-INFEKSI-TELINGA-i.50186884.1400193744
  https://shopee.co.id/OBAT-INFEKSI-LAMBUNG-i.50186884.1410026994
  https://shopee.co.id/OBAT-KISTA-BARTHOLIN-i.50186884.1423479314
  https://shopee.co.id/OBAT-TBC-KELENJAR-i.50186884.1427972099
  https://shopee.co.id/OBAT-LEUKIMIA-i.50186884.1416606451
  https://shopee.co.id/OBAT-CHIKUNGUNYA-i.50186884.1413154182
  https://shopee.co.id/OBAT-PRESBIOPI-i.50186884.1407825990
  https://shopee.co.id/OBAT-POLIP-HIDUNG-i.50186884.1402837360
  https://shopee.co.id/OBAT-RAHIM-KERING-i.85409681.1472585041
  https://shopee.co.id/OBAT-RADANG-PANGGUL-i.85409681.1461971124
  https://shopee.co.id/OBAT-HIPERTIROID-i.85409681.1446246056
  https://shopee.co.id/OBAT-SAKIT-PERUT-BAGIAN-BAWAH-i.50186884.1427611135
  http://www.effecthub.com/user/1775586
  https://tracky.com/~sehat-mata-147678
  https://www.snupps.com/sehatmata
  http://appsplit.com/users/sehatmata
  https://cycling74.com/forums/toko-rijalherbal-di-shopee
  http://www.lawrence.com/users/sehatmata/
  https://www.longisland.com/articles/a/dashboarddetail/?aid=48625
  https://www.wysp.ws/sankariee/
  https://skitterphoto.com/photographers/7576/sankariee
  https://clarity.fm/sankariee
  https://www.sandiegoreader.com/accounts/profile/
  https://doodleordie.com/profile/sankariee
  http://hawkee.com/profile/727436/
  https://www.misterpoll.com/users/594442
  https://challenges.openideo.com/profiles/sehatmatalimatta02
  http://www.myinitialtkd.com/forum/member.php?action=profile&uid=114370
  https://www.spreaker.com/user/sehatmata
  https://uberant.com/users/sankariee/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *