Boekingen

Logo

boekingen

Voor de meeste excursies geldt er een korting voor kinderen van 50% of tot 4 jaar zelfs gratis. Uiteraard geldt er bij groepen een extra korting. vraag ons naar de speciale groepsprijzen 

Alle prijzen zijn inclusief het benodigde materiaal, Entreegelden, gids, verzekeringen en het ophalen en brengen vanuit het hotel, daarnaast zit bij de dagtrips de lunch ook al inbegrepen en bij de meeste excursies ook drinken. De transferkosten voor El Gouna, Makadi Bay en Sahl Hasheesh bedragen 15 euro per excursie.

Annuleren of verzetten van de excursies is geen probleem, indien 24 uur van tevoren aangegeven. nnuleren of verzetten van de excursies is geen probleem, indien 24 uur van tevoren aangegeven. Indien u hieraan niet voldoet zullen wij de volledige kosten in rekening brengen. Bij het boeken van de excursies gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Voor de prive excursies is annuleren of verzetten niet mogelijk, ook voor de dolfijnenexcursie in het zwembad is annulering niet mogelijk.

Betaling zal in de meeste gevallen gedeeltelijk vooraf aanbetaald worden en de rest contant ter plaatse, mocht er pas ter plaatse gereserveerd worden dan zal de betaling geheel contant aan ons betaald worden.

Na het boeken van onze excursies ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur voor een aanbetaling.

 

Vul hieronder ons boekingsformulier in.