Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Mirjam - 2012-05-06 12:42:22

Denise en Kamal,
Hier even mijn bericht over onze heerlijke vakantie in het mooie en warme Hurghada.  We hebben het heel goed naar onze zin gehad en dat is mede gelukt door jullie inzet.  We hebben 3 excursies gemaakt en daarover het volgende;
Meteen de eerste dag naar de Hamam gegaan, met de taxi gebracht en toen nog een klein stukje lopen. Boven een kapsalon is een hele nette Hamam, alles werd netjes verteld en we werden heerlijk in de watten gelegd. Deze behandeling kan ik echt iedereen aanraden.  Na afloop hadden we nog een keuze voor een pedicure behandeling, maar omdat we met 4 personen waren ging daar te veel tijd in zitten (kosten 20 euro per persoon) Toen nog iets te drinken gekregen en weer netjes bij het hotel met een taxi afgezet.
Toen een reis met 4 personen naar Luxor geboekt, we werden al heel vroeg opgehaald en moesten eerst 2,5 uur andere hotels langs om iedereen op te halen. Daarom kan ik iedereen aanraden om de tour te boeken met als opstaptijd 7.00 uur. De reis is vermoeiend genoeg om alles te bekijken, maar zeker de moeite waard om alles te zien en vele foto's te maken.
Neem een lunchpakket van het hotel mee en extra drinken, dan is het geen probleem dat je pas in de avond weer terug bent.
En dan nog mee geweest met de boot naar Dolphin House. Door de harde wind konden we niet met de dolfijnen zwemmen, maar we hebben ze wel gezien, prachtig ! Daarna nog wel 2 keer kunnen snorkelen.  Jammer dat de riffen in Egypte al veel te lijden hebben van het toerisme, maar wanneer je iets verder van de boot durft weg te zwemmen wordt het allemaal steeds mooier.  De snorkels en flippers krijg je voor de tocht uitgereikt, dus gemakkelijk en je hoeft niet te veel te sjouwen.  Het eten op de boot was echt lekker en voldoende, maar dat komt ook omdat het niet al te druk is met het aantal passagiers. Neem nog wel even zelf een fles water mee om je mond te spoelen na het snorkelen. Denise is ook mee geweest, dus altijd gemakkelijk om in het Nederlands te kunnen spreken.
Dus zoals jullie kunnen lezen, wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad en hopen volgend jaar weer terug te gaan naar Hurghada.
Denise en Kamal succes met jullie organisatie.
Groetjes Mirjam

Lizzy & Martijn - 2012-05-01 20:59:06

Denise en Kamal,

Super bedankt voor alle mooie ervaringen. Vooral de dolfijnentrip was echt super! Een ervaring om nooit te vergeten. Maar ook de hammam is echt een aanrader, lekker ontspannen. Ook het strandritje te paard was heerlijk! Bedankt en heel veel succes in Eypte. We zullen jullie hier zeker aanraden !

Groetjes


Bob&Mandy - 2012-05-01 20:36:54

Prima verzorgde trip naar Dolphin House, dus we zijn blij dat we dit geregeld hadden vanuit NL.
Jammer genoeg kon de master himself Kamal door omstandigheden niet mee, maar ook Denise is een prima reisleider en goed gezelschap!
Eerste keer Egypte was top; maar dit maakte onze reis wel echt af: zeker 3X dolfijnen gezien en een heerlijke dag op zee.
Bedankt vanuit het thuisfront en wie weet tot ziens Grin

louisa - 2012-03-21 22:05:42

Hoi,  Kamal en Denise!!
Wij willen allereerst jullie bedanken, mede door jullie was het een topvakantie,en de excursies die wij hebben gedaan zoals de discovery,paradise eiland,safari,daar zijn we behandeld als vip door kamal in 1 woord geweldig.
Wij hebben ook genoten van de stadstoer met jullie hierdoor zijn we weer een ervaring rijker,zo ook het zwemmen met de dolfijnen en het snorkelen met kamal hij zorgt dat je de mooiste plekjes te zien krijg,dus kamal verdiend echt een pluim van ons en wij zullen zeker nog een keer terug komen.wat wij ook  heel plezierig hebben gevonden was dat we steeds met een kleine groep waren de grootste groep bestond uit 8 personen,dit in tegenstelling met een grote organisatie waar je met bussen vol aankomt bij een excursie.
Wij zullen jullie overal aanraden waar mogelijk is dit is wel het minste wat wij kunnen doen

Veel liefs,
Ton,Louisa,Michel,jenn.

GrinGrin

mike & mirjam - 2012-02-29 20:40:13

hallo kimo en denise !
ik vind het echt heel jammer dat we van de zomer niet naar jullie toe komen !
ik mis egypte en kimo echt heel erg.
het was elk jaar echt een super vakantie !
en ik hoop jou volgend jaar weer te zien .
word vast net zo leuk als voorafgaande jaren.
ook echt heel leuk dat de foto van mij en jimmy op jullie site staat !

groetjes van ons allemaal !
dikke kus en tot snelGrin

mike de ridder

Joop en Tineke - 2012-02-27 10:42:42

Hallo  Kamal

Mede dankzij jullie excursies hebben we een hele fijne vakantie gehad met ons hele gezin!
De excursie naar Luxor was erg mooi en we haddn een goede gids die heel veel vertelde over het oude Egypte maar ook over het gewone leven en de gewoontes van het Egypte van nu!
De snorkeltocht en het bezoek aan het eiland was ook erg leuk
en omdat wij met 10 personen waren hebben we bijna een privéfilm van die hele dag!
Het was superleuk,bedankt!
Grin

Nathalie en Rose - 2012-02-20 13:20:28

Hoi Kamal,

Wat hebben wij genoten van de vakantie. Leuk, de excursies!

En de dolfijnen die we hebben gezien tijdens Dolphin House, wat was dat gaaf. Zelfs met ze kunnen zwemmen.
Goede begeleiding gehad in het snorkelen, niet eerder gedaan en in een half uur kon ik (Rose) helemaal mee in de groep, thanks Kimo!

Bedankt voor alle gezelligheid en jullie adviezen over veiligheid.. twee dames van 19 in Egypte, toch nog Hurghada by night kunnen zien.. onder begeleiding van jullie en met de andere gezellige Nederlanders! Een lekkere frikandel speciaal in de Orange Bar en een een cocktail in Papa's!

Bedankt voor alle gezelligheid en mooie momenten die we hebben mee kunnen maken mede dankzij de excursies. We zullen dit/jullie niet vergeten!
Wanneer er iemand naar Egypte gaat zullen we complete travel zeker aanraden.

Bedankt!!

Groetjes Nathalie en Rose

Sylvia en Willem - 2012-02-19 15:05:11

Hoi Kimo
Bedankt voor jullie inzet. De geboekte excursies waren prima georganiseerd. We hebben er van genoten. Een week is eigenlijk te kort, want we hadden nog wel meer uitstapjes bij jullie willen boeken, maar wat in het vat zit verzuurt niet Nogmaals bedankt voor de gezellige avond na de excursie waarbij we lekker met de dolfijnen hebben kunnen zwemmen. Niet geboekt, maar lekker spontaan een avondje uitgaan met elkaar. Heerlijk, daarom steken jullie met kop en schouders uit boven andere organisatoren. We komen zeker bij jullie terug.
Groetjes
Sylvia en Willem

Rob en Bonnette - 2012-02-12 18:52:29

Hoi, wat hebben we genoten in Egypte. Veel dolfijnen gezien, met ze gezwommen, prachtig rif en koraal. Wat een super service geven jullie. We zijn blij met jullie! We vertellen het verder...

Groetjes,

Rob en Bonnette

Ellen (Bob, Ruud en Lia) - 2012-01-05 10:15:43

Hoi Kamal en Denise,

Wij denken nog elke dag met heimwee terug aan de vakantie in Hurghada, mede door de super leuke excursies!! We hebben de jeep safari gedaan en zijn naar giftun eiland geweest.. Jeep Safari was super, erg gelachen met kamal en leuk om zoveel verschillende dingen te doen op een dag. Giftun eiland was ook geweldig.. Eerst genorkeld en prachtige vissen gezien en daarna lekke relaxen op een bounty eiland. Ik hoop tot volgend jaar!!


Nicole, Bart, Erik, Diana en Sophie - 2012-01-01 10:22:51

Hey Kamal,

Wij willen je nogmaals bedanken voor de 2 super leuke excursies die je met ons gemaakt hebt! De prive-glasboot tour was erg leuk en zeker aan te raden voor iedereen. Ook de tour door het oude en nieuwe Hurghada was interessant, zijn nog een keer terug geweest naar het nieuwe Hurghada. Wij kunnen iedereen aanbevelen om met Kamal en zijn mensen excursies te doen!

Albert en Lutgard - 2011-12-15 20:54:59

Hoi Denise en Kimo,
Ondanks dat enkel Kimo onze excursies deed omdat je jammer genoeg naar NL moest,was het heel geslaagd!
Heerlijk gesnorkeld en naar Giftun Island geweest,natuurlijk ook fijn gekletst.Omdat we wat fysieke mankementen hadden willen we andere excursies in juni 2012 doen;maar de tour in Hurghada was ook onvergetelijk!Vervolgens zijn we nog een 2e keer de stad ingedoken om souveniers te kopen en natuurlijk richting Orange Café gegaan.Die Kimo,het leek wel een bodygard,niemand viel ons lastig!
Alles was in ëén woord gewéldig en tot in de puntjes geregeld!
Alleen miste ik wel een dame in het gezelschap,dus dat doen we de volgende keer hoor!Heel veel lieve groeten van Albert en LutgarGrin

Ron en Michelle - 2011-12-05 07:17:17

Hi Denise & Kamal,

bedankt voor de toffe dag naar het Dolphin House!
Was echt supertof, hele leuke en gezellig dag geweest, lekker gegeten, gezont en met de dolfijn gezwommen! Echt top geregeld :D
Jullie zien ons zeker terug, en succes met de excursies :D

Ron & Michelle


Jeannette, Henk, Joris en Lennard - 2011-11-23 19:05:28

Hoi Denise en Kamal,
Graag willen wij jullie nog hartelijk danken voor de gezellige dag die wij hebben gehad in de herfstvakantie.
Het boottochtje op zoek naar de dolfijnen en lekker snorkelen het was in 1 woord HEERLIJK.
Ook de excursie naar de piramide's en de sfinx waren leuk.   Volgende keer zeker weer !
We wensen jullie nog veel geluk en veel succes met het organiseren van de excursie's.Grin

Annemie Dhaene - 2011-11-22 14:46:16

Hey Denise en Kamal,

Bedankt voor de leuke excursie naar Sharm el Naga!  Het was echt super!!!  Wij hebben er van genoten!  Als wij volgend jaar terug komen boeken we alvast terug onze excursies bij jullie!
Ook de moskee was voor ons een leuke ervaring!  Dikke dank je wel!  Tot volgend jaar!
Annemie

Lex, Joyce, Micha en Sandro - 2011-11-06 12:26:53

Hoi Denise en Kamal,
Graag willen wij jullie nog hartelijk danken voor de gezellige dag die wij hebben gehad. Het mooiste van alles was natuurlijk toch de dolfijnen die zo dicht langs de boot zwommen. Om zoveel dolfijnen zo dicht bij in de vrije natuur te zien is toch fantastisch! Ook het snorkelen met Kamal was leuk. Mooie rotsvis gezien die overigens erg giftig is. Kinderen vonden het een geweldige ervaring. Volgende keer zeker weer !

Nele & Kevin - 2011-10-27 18:37:32

Wij zijn met de boot naar Giftun eiland geweest en dat was super. Onze gids, Kamal, was zeer grappig! Het eten aan boord was heel lekker,we hebben fijn gesnorkeld en enorm genoten. Wat moet een mens nog meer hebben? :) 

Willy en Tiny - 2011-10-24 18:29:17

We hebben genoten van de boottocht vorige week. Onze jongens vonden het prachtig om voor het eerst een echte duik te maken. En samen met een ervaren instructeur geeft een veilig gevoel. Ook prima geregeld om van te voren even een proefduik te maken. Dan kun je vertrouwd raken met de situatie onder water. Zeker voor herhaling vatbaar.

Kevin & Naomi - 2011-09-17 00:33:30

Onze vakantie in Egypte was super!!!
Hele leuke tripjes gehad die Kamal & Denise hebben geregeld! Was perfect geregeld! Wij komen zeker terug!!

Kevin & Naomi


Lynn en Alexander - 2011-09-16 17:28:15

Hallo!
We hadden echt een fantastische tijd in Egypte! Dit vooral dankzij de excursies die we via jullie boekten! Alles was steeds tip top in orde! De excursies zijn mooi verzorgd en we hadden steeds een goede gids!
Bedankt!

gabriëla - 2011-09-14 16:07:09

hallo ,
Mooie website en ik heb een prachtige vakantie gehad met jullie.
Bedankt Kamal en Denise

< Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende >


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK