Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Lindy - 2019-08-14 18:27:52

Helaas naar meerdere malen mailen en via Whatsapp het niet voor mekaar kunnen krijgen om meerdere excursie te plannen. Wordt heel slecht gereageerd of helemaal niet.

Jos en Ina - 2019-05-16 11:39:56

Net terug van een heerlijke vakantie in Makadi. Via Denise een privé excursie naar Luxor geboekt. We hebben een heerlijke (lange, warme) dag gehad, heel veel gehoord en gezien, onder vakkundige begeleiding van Mo, onze gids. Hij regelt alles, spreekt heel goed Nederlands, zodat je ook gemakkelijk alles wat je weten wilt kunt vragen. Zeker doen, Luxor, heel mooi en indrukwekkend. Ook een tochtje op de Nijl is heel plezierig.

Alex en Annemarie - 2018-05-05 12:03:07Net terug van een heerlijke vakantie in Hurghada.
Hadden in Nederland bij Complete travel en privé trip naar luxor geboekt voor 4 personen.
Denise was snel met het beantwoorden van onze vragen die wij vooraf over deze trip hadden.
Wij zouden om 5 uur 's morgens bij het het hotel opgehaald worden, om kwart voor 6 was er nog geen chauffeur. Hebben Denise hierover geappt en die is er gelijk achteraan gegaan. Helaas stond de auto kapot langs de weg. Na heel wat heen en weer geappt tussen Denise en ons hebben wij onze duikdag verzet en zouden we de volgende dag alsnog naar Luxor gaan.
Zelfde tijd s morgens zouden wij weer opgehaald worden, om half 6 weer geen chauffeur.
Dus begon bij ons de twijfel wel erg toeteslaan. Hebben weer Denise geappt en die vertelde ons dat zij net het bericht gekregen had dat wij niet naar Luxor konde vanwege een zandstorm. Teleurstelling maar tegelijkertijd ook grote vragen bij ons of wij niet bij een "verkeerd"bureau geboekt hadden.
Denise bleef ons verzekeren van niet en gaf nadat wij vroegen om nr van gids het telefoonnummer. Ook zou zij gelijk het geld terug storten.
Wij hebben contact met de gids gezocht en deze is rond de middag naar ons hotel gekomen voor uitleg. Hij stelde voor om 's middags dan iets in de buurt te gaan doen. Op de afgesproken tijd kwam Mohamed ons ophalen en heeft met ons een citytrip Hurghada gedaan.
Super leuk grappig en aardig en ontzettend veel vakkennis en Mohamed spreekt echt ongelooflijk goed de Nederlandsetaal.
Nog voordat wij weer terug in Nederland waren was het geld alweer terug op onze rekening.
Wij bevelen dan ook echt Complete travel aan voor de goede verzorging en organisatie door Denise ook als alles even tegenzit blijft ze zoeken naar een oplossing.

Deze zomer gaan wij naar Turkije en ook dan zullen wij zeker gebruik gaan maken van Complete travel via Turkije-excursies.nl
en komen we weer in hurghada dan gaan wij alsnog een dagtrip Luxor boeken via Denise
Grin

Daniel Snoek - dinsdag 4 juli 2017

Wij hebben afgelopen 2 weken 4excuries geboekt bij complete travel. Van te voren geboekt en alles netjes ingepland en via de mail bevestigd. De dag na aankomst netjes alle tickets en de betalingen verwerkt. Netjes bij elke excursie voor het hotel opgepikt op de juiste tijd. Bij vragen kan 24/7 bellen en appen en direct antwoord hebben. Alle lof voor Denise en co.

Alexander - 2016-07-20 13:11:41

Voordat we vertrokken kwamen we op het idee om een privé boot te huren in hurghada om te snorkelen.

Dus na te hebben gegoogeld uitgekomen bij complete travel en een mail gestuurd naar Denise en binnen 5 minuten al antwoord terug met de opties die er waren.

Het was daarna zeer snel geregeld en daar aangekomen hadden we de complete beschikking van een geweldig jacht inclusief bemanning, die normaal voor minimaal 60 personen was.
Conclusie geweldige dag gehad, goed eten/drinken, vervoer van en naar de boot en voor een zeer goede prijs.
Dus zeker voor een volgende keer weer!!!!

Hans Hoogenboom - 2015-06-28 12:14:33

Wij zijn eind mei/begin juni 2015 met ons gezin met volwassen kinderen naar Egypte-Hurgarda geweest voor vakantie. We hadden tevoren 2 excursies geboekt naar Luxor en Cairo via Complete Travel. In aanloop naar de vakantie heeft Denise ons echt heel goed geholpen en geinformeerd over deze excursies en wisten we precies waar we aan toe waren. Heel goede service.
Eenmaal in Egypte deden we eerst de excursie naar Luxor en Karnak met de Nederlands-talige gids Achmed. Dat Luxor prachtig en uniek is hadden we misschien wel verwacht, maar Achmed heeft ook echt een toegevoegde waarde met zijn kennis en zijn persoonlijkheid. Het was een fantastische ervaring.
Een paar dagen later zijn we met Complete Travel naar Cairo gegaan voor de Pyramides en het historisch museum. Ook dit was een fantastische ervaring die we niet hadden willen missen. Jammer is wellicht te merken dat de toeristen industrie daar behoorlijk is terug gelopen onder de onzekere omstandigheden van de laatste jaren. Voor ons had dit dan wel het voordeel dat het overal erg rustig was en we overal alle tijd en ruimte hadden. Ook hier was onze Nederlandstalige gids(naam vergeten helaas)erg goed. Kortom het waren voor ons 2 heerlijke (lange!)dagen die we zeker niet hadden willen missen.

NB Weet wel dat de Egyptische (snel)wegen "iets" anders zijn dan onze A12 en ook de rijstijl van de chauffeurs daaraan is aangepast. Voordeel hieraan is dat we heel snel op de plaats van bestemming aan kwamen ;-). Grin

Paul - 2015-05-18 16:41:26

Eind april 2015 excursie gemaakt naar luxor vanuit sharm el sheik met vliegtuig, excursie van te voren in Nederland geboekt
Werden s ochtends vroeg opgehaald door privé taxi die ons naar vliegveld van sharm bracht. Bij aankomst vliegveld luxor stond Nederlands talige gids ons al op te wachten.
Was privé excursie voor ons gezin wat voor onze kinderen van 12 en 10jaar perfect was. Werden langs bekendste highlights van luxor begeleid met Nederlands talige gids en in privé busje, perfect.
Lunch zat bij excursie en ook nog extra ter plekke een boottocht over de Nijl geboekt.
Tegen de avond weer terug naar vliegveld gebracht.
Alles perfect geregeld en geen moment onveilig gevoeld.
Echte aanraader

Jeroen - 2015-05-17 16:18:40

Excursie luxor vanuit marsa alam

In Nederland geboekt en op vakantie werden we door personenwagen opgehaald door gids met chauffeur. In 2,5/3 uur waren we al in luxor! De vier standaard bezichtigen gedaan met als extra een bootovertocht over de Nijl. Alles zeer goed verzorgd en niet te duur. Ik raad het iedereen aan en van onveiligheid hebben we niks gemerkt. Dus niet tien dagen in resort blijven zitten maar gewoon deze cultuur excursie boeken bij complete travel

Joske. - 2015-05-05 14:20:14

In april 2015 een excursie geboekt zwemmen op zee met dolfijnen. Werden om 8 uur aan het hotel opgehaald en naar de boot gebracht. Zeker 45 mensen op de boot uit allerlei landen. Geen andere NL-ers. Na een uurtje varen snorkelen met zeer goede gids. hierna naar Dolphin house waar we heleboel dolfijnen hebben gezien. hierna weer verder en gezwommen met dolfijnen, daarna mogelijkheid om op de banaan achter de boot te gaan. Oh ja ook een eenvoudige lunch aan boord en water en cola inclusief. Was een leuke relaxte dag en werden om 1700 uur weer met een priveauto naar hotel terug gebracht.
Is een aanrader! Grin

Purdy - zondag 7 september 2014

Wij zijn op 21-08 naar hurghada vertrokken voor 9 daagjes en hebben van tevoren bij complete travel de privé excursie naar luxor geboekt de hurghada citytour (privé) en de quad jeepsafari.
Echt SUPER om met zijn 2tjes en je Nederlandstalige gids alles te bewonderen in luxor en hurghada ! Je krijgt netjes uitleg over alles wat je ziet en daarbij was het ook super gezellig !!!
Onze volgende vakantie word uiteraard weer Egypte dan misschien naar marsa alam en dan nemen wij onze 2 kids mee zodat ook zij alles kunnen bewonderen in luxor echt zo mooi !
dan boeken wij ook zeker weer onze uitstapjes bij complete travel het was zo super goed dat het zeker voor herhaling vatbaar is :D

Super bedankt ! wij hebben mede door jullie een topvakantie gehad met vele mooie herinneringen Grin

Karin - 2014-09-05 10:57:38

Ik zie dat wij vorig jaar helemaal geen recensie hebben achtergelaten! Wij zijn vorig jaar in Hurghada geweest, we hadden van tevoren een aantal excursies gepland. We zijn naar Giftun island geweest, hebben een stadstour gedaan, een jeepsafari en een privetocht naar Luxor. We hebben ontzettend genoten en wat was het heerlijk om alle mooie culturele schatten die Luxor heeft te bezichtigen in een zeer select gezelschap (alleen wij 2-en en onze Nederlandstalige gidsen). Echt prachtig, hele mooie herinneringen daar aan. Zeker aan te raden als je naar Egypte gaat. Er was een klein misverstand over de jeepsafari (we hadden quad tour geboekt, uiteindelijk werd het een jeepsafari) maar dat werd na de vakantie netjes rechtgezet en een deel van het geld hebben we teruggekregen (jeepsafari was iets goedkoper dan quadtour). Wellicht gaan we ook volgend jaar weer terug naar Egypte en dan willen we graag naar Caïro, we zullen dan zeker met completetravel.nl contact opnemen voor een mooie excursie! Zeer zeker aan te raden!

Marleen - 2014-07-27 12:48:07

Wij zijn rond 10 Juli afgereisd naar Hurghada voor een geweldige vakantie. Vooraf en tijdens ons verblijf in Egypte goed contact gehad via Whatsapp met Denise over onze Excursies in Luxor en Cairo.
Met een woord : "geweldig" organiseert door Denise en de plaatselijke gidsen Ahmed,Hicham en onze vaste Chauffeur Ali ( Baba ). Dezelfde Excursies worden door bekende Touroperators voor hogere prijzen aangeboden. Wij hebben gekozen voor Prive Excursies.Een grappige super Chauffeur Ali, die niet alleen ons overal naar toe reed ( zijn auto is uitgerust met Airco ? Grin ) maar met alles behulpzaam was. Na de officiële Tour in Luxor, hebben we zijn familie aldaar bezocht.Zo hebben we in de huishouding van een echte Egyptische familie kunnen kijken ! Super leuke ervaring.
De Nederlandse regering geeft een negatieve Reisadvies mbt Caïro ivm de onrusten. Nou, wij hebben gewoon via deze site kunnen boeken en genoten van de Pyramides, Museum en een Stadstour ( Tahrir Plein ) in Caïro. Nergens onrust te bekennen ! Overigens de plaatselijke Duitse touroperators Neckermann en Alltours bieden Caïro reizen ook aan,maar wel duurder !!. Tevens waren wij binnen 5 uur in Caïro. ( Ter vergelijking : Excursie met een Bus vol toeristen duurt ca. 8 uur ).
Denise , hartelijk dank voor je goede en eerlijke adviezen en gemaakte excursies ! Wij hebben juiste keuzes gemaakt om met Complete Travel de excursies te doen !GrinPaul Faber - 2014-06-09 17:37:15

Eind mei een heerlijk vakantie geboekt naar Hurghada en vooraf bij Denise geïnformeerd naar mogelijkheden voor een excursie naar Luxor. Omdat we met onze 2 dochters (7 en 12) reisden besloten om voor de 2 daagse optie te kiezen. Keurig op tijd opgehaald door Mohammed, Ibrahim en chauffeur. We hebben werkelijk genoten van de 2 dagen en het was geweldig om Ibrahim erbij te hebben. Zijn Nederlands was nagenoeg perfect en dat was zeer prettig voor de kinderen die zo ook echt volwaardig mee hebben kunnen doen. Vooral voor onze oudste een genot want het was haar wens om naar Luxor te gaan. Hartelijk dank voor alles en aan iedereen die hier aan bijgedragen heeft. Tot een volgende keer.Paul, Ireen, Noa & Beau

Denise - 2014-05-15 11:25:18

Hier nog eventjes een email van een van onze klanten:
Hallo Denise, ik zou je even laten weten hoe het was geweest in Egypte. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad en hebben geen onveilig gevoel gehad!De chauffeur die we hadden Ali, wat een geweldige vent!We hebben jammer genoeg de dolfijnen van een klein afstandje moeten zien op het moment dat we in het water sprongen zwommen ze de verkeerde kant op. Naar mijn mening zijn we te kort in Dolfin House geweest, hebben namelijk maar twee keer kort in het water gezeten daar. Het snorkelen en eten was goed geregeld! Beter iets korter snorkelen en iets langer in dolfin house, maargoed we hebben ze in het wild gezien en dat was al een hele ervaring! We waren de dinsdag klaar met de boottocht en Ali nodigde ons uit om mee te komen naar zijn gezin wat wij natuurlijk helemaal geweldig vonden omdat we niet alleen de toeristische dingen wilden zien.We werden heeeeeeel hartelijk ontvangen, wat een leuk gezin en heel veel te weten gekomen. De dag naar Luxor was ook super, veel mooie dingen gezien en we hadden ook echt een klik met Ali. Na de bezichtigingen heeft Ali ons zelfs meegenomen naar zijn geboortedorp vlak bij Luxor. Wat een ervaring, heel erg bijzonder en mooi om mee te maken. We waren echt helemaal onder de indruk en aangekomen in het hotel als een roosje geslapen. Ik zal je excursiebureau bij iedereen aanbevelen! en ik hoop dat je Ali vaker dit soort dingen laat doen want hij verdiend het zo erg!!! 

Frans, Sandra en kinderen - 2014-05-12 15:14:32

Net terug uit Egypte en wat hebben we genoten. We zijn 2 dagen met onze gids Ahmed naar Luxor geweest. Niets was hem te dol om het ons gezin naar de zin te maken. We hoefden maar een kik te geven en hij stond voor ons klaar. Wat fantastisch om de tempels te bezichtigen met nederlandstalige uitleg daarbij. Met pijn in ons hart hebben wij en onze kinderen afscheid van Ahmed genomen. Hierna nog naar Giftun Island geweest en Sharm el Naga. Allemaal even goed verzorgd. Complete Travel, bedankt! Als we weer naar Egypte gaan zullen we zeker onze excursies bij jullie boeken.Grin

Eddy Vanhille - 2014-04-29 14:33:35

Beste Denise,
Hierbij willen we u bedanken voor de echt fantasrische boottrip met privéboot die we via jullie hebben geboekt, het was echt een onvergetelijke dag de kapitein heeft ons naar een plaats gebracht waar geen andere boten gemeerd lagen en wat hebben we genoten van de onderwaterwereld en ook op 20 cm van de dolfijnen kunnen zwemmen. wanneer we terug in Egypte zijn dan doen we zeker terug beroep op uw diensten.Vanharte Bedankt en voor wie dit leest niet twijfelen gewoon boeken echt topservice

Marian en Nicky - 2014-01-20 11:03:19

Beste Denise en Kamal !Wij zijn in 2012 naar Hurghada geweest en hebben toen via jullie de dag snorkelen geboekt .Dat was super geregeld , Kamal haalde ons netjes op tijd op en nam ook voor ons wat versnaperingen voor aan boord mee.Erg attent vonden wij dat ! Maar we komen dit jaar weer naar Hurghada word voor mij de 8e keer en zeker niet de laatste.Dus ik zal zeker weer via jullie een boeking doen voor een excursie !Van ons de hartelijke groeten en tot ziens !Grin

John en Francisca - 2014-01-18 06:11:52

Twee excursies geboekt en waren beide super geregeld, de safari en naar de dolfijnen geweest. We zijn wel naar het zwembad geweest van de dolfijnen want we wilde zekerheid om met ze te zwemmen. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Was nogmaals toppie geregeld en we hadden het super naar ons zin. 
Heel erg bedankt....

Gr John en franciscaGrin

Marielle - 2013-07-27 21:15:51

Hiermee willen we jullie hartelijk bedanken voor de werkelijk perfect geregelde excursies. De actieve tour met jeep, quad, buggy en kameel, met daarna het bezoek aan de Bedoeinen vonden we geweldig, evenals de reis naar onvergetelijk Luxor, allemaal even prachtig. We werden vorstelijk en gastvrij ontvangen op het schip naar Giftun Island. Iedereen was heel vriendelijk en gastvrij. Kortom, een aanrader! Jullie hebben daarmee bijgedragen onze vakantie tot een groot succes te maken. Dank je wel!

Lianne - 2013-07-25 13:54:27

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Hurghada! Complete reis geboekt bij Complete Travel voor een scherpe prijs!
Aangekomen op de luchthaven was het eerst even zoeken waar we nou een visum konden kopen (allemaal grote touroperators). Kamal stond buiten al klaar om ons naar het hotel te brengen. We kregen ook een Egyptische simkaart met 10 euro beltegoed, goede service! Als er iets was konden we Kamal altijd bellen. 
We hebben 2 excursies gedaan:Duiken: Echt super!! Mooie ervaring! En een goede instructeur (Baracuda). Ook snorkelen kon goed op de 2 plekken waar we gingen duiken. Prachtig koraal en heel veel vissen! Echt de moeite waard! We hebben ook foto's laten maken onder water. 350 pond voor 3 personen.Quadsafari: Quadrijden en buggyrijden vonden we een beetje suf. Allemaal in een rij en het ging niet echt snel... Dat is natuurlijk wel logisch i.v.m. de veiligheid. Maar we hadden ons er iets meer van voorgesteld. In de jeep was wel erg leuk! We gingen het wat ruigere pad langs naar ons idee. Leuk! Kameelrijden was grappig, maar kort. Bedoeïenendorp erg toeristisch. Wel een goede gids deze dag; Abrahim! We waren in totaal met 7 Nederlanders en hoefden niet met de grote groepen Russen mee. Ook mochten we als eerste eten halen bij de bedoeïenen, voordat de Russen alles weggekaapt hadden! ;-) Op de terugweg naar het hotel kreeg de jeep een lekke band.... Oeps! Dus samen met de chauffeur nog even een band verwisseld!
We werden elke keer ruim op tijd opgehaald bij het hotel. Prima geregeld! We hebben echt genoten! Het hotel, Dana Beach Resort, is ook echt een aanrader!
We gaan zeker nog eens naar Egypte! En we zullen dan zeker weer boeken via Complete Travel! Dan ook richting Caïro en Luxor! 

Familie Zee - 2013-07-11 17:57:23

Hallo Denise,
Net terug uit Egypte. We denken met veel plezier terug aan onze privé-excursie naar Luxor.De gehele dag was goed verzorgd en het programma zeer compleet.Het was ook erg fijn dat we begeleid werden door twee Nederlandstalige gidsen die de ervaring net dat beetje extra gaven.Helaas ging de excursie naar Cairo niet door in verband met de onrust, maar we zijn blij dat bij jullie ook veiligheid voor alles gaat.Nu hebben we tenminste een reden om nog een keer terug te komen en dan zullen we zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
Groetjes,Familie Zee

Paulien Kruijt - woensdag 12 juni 2013

Hoi Denise,

Net terug van een vakantie in Sharm el Sheikh. We hebben het heerlijk gehad. 3 excursies hadden we geboekt. Een dag samen met onze gids Sherif naar Abu Galum, waar we onder andere kameel gereden hebben en gesnorkeld in "the blue hole",
We hebben met de dolfijnen gezwommen, een geweldige ervaring!! Sherif was erbij en heeft voor ons ook nog foto's gemaakt. En we hebben quad gereden in de woestijn. We werden keurig op tijd opgehaald, Sherif vertelde veel over het land/de plaats en de mensen. Bedankt hiervoor. We komen zeker nog een keer terug. Groeten familie Kruijt

familie Gerrits - 2013-05-21 21:15:29

hoi Denise en Kamal,
we hebben een prima vakantie gehad. De vier excursies waren prima georganiseerd. De kinderen hebben genoten van het snorkelen en de dolfijnen die onder ze door zwommen. De excursies naar Luxor en Cairo waren indrukwekkend. Over de gids in Luxor (Achmed) zijn we zeer te spreken. En ook over chauffeur Mohammed. Nogmaals bedankt.


familie brouns/sparnaaij - 2013-04-12 16:01:54

hallo completetravel!wij zijn in maart met zijn 8en naar hurghada vertrokken om het 25-jarig huwelijk van onze ouders te vieren. en wat hebben jullie onze vakantie complete gemaakt!!we hebben van te voren 3 excursies bij jullie geboekt. samen met Kamal als gids vonden wij het zo geweldig! we hebben later nog excursies bijgeboekt, dit was allemaal geen probleem. alles werd op wensen aangepast en mogelijk gemaakt.
extra compliment voor Kamal die toen wij naar het ziekenhuis moesten tijdens de excursie naar Luxor, meteen naar ons toe is gereden om ons bij te staan..... ongelooflijk bedankt.(touroperator nergens te bekennen maar jullie stonden er voor ons!)
jullie gastvrijheid en organisatie heeft onze reis echt onvergetelijk gemaakt!
xxx maurice, sjaan, remi, leon, dick, desiree, nathalie en angeline

Stijn De Wint - 2013-03-06 18:33:17

2. Naargelang te tijd van het jaar kan het op Giftun erg druk zijn. Op het strand Paradise dan toch...  Toch is Giftun zeker de moeite om te snorkelen en de tientallen boten liggen ver genoeg uit elkaar om in alle rust de onderwaterwereld te bewonderen.  3. Erger je niet aan de rijstijl van de Egyptenaren. Het hoort er gewoon bij en eemaal je in Luxor bent kan je van alles genieten. Prima engelstalige gids.DANK JE WEL Complete Travel....... Het was tof ! Groeten uit Belgie..Grin

< Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende >


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK